Morando o nama
PREKO
28
GODINA
RADNOG
ISKUSTVA
Morando proizvodi

za proizvodnju i usluge
je osnovana 1992 godine
kao mala strugarska radionica.

Počeli smo ozbiljno da razmišljamo o uskom usmerenju firme, da bismo 1994. godine počeli da se bavimo proizvodnjom galanterije od plastificirane žice, od koje proizvodimo elemente koji su našli široku primenu u: kuhinjama, kupatilima, ostavama, radionicama kao i poslovnim prostorima.

Od male porodične radionice, razvilili smo se u jednu modernu i stabilnu zanatsku firmu koja je u mogućnosti da Vam ponudi veliki asortiman proizvoda od plastificirane žice.

Za proizvodnju svojih elemenata koristimo samo najkvalitetnije materijale kako biste na kraju dobili vrhunski proizvod.

Za sve što možda niste našli u našem asortimanu a potrebno Vam je, slobodno nam se javite a mi ćemo učiniti sve da zadovoljimo Vaše zahteve na obostrano zadovoljstvo.

S poštovanjem,
SZR Morando

 

Za najbolja
i dugotrajna
rešenja

Blagovremena isporuka, pouzdano upravljanje projektom i posvećenost kupcima jednako su važni, kao i održavanje konkurentnih cena i standarda kvaliteta, a ovo su samo neki od razloga da nas odaberete:

Kontaktirajte nas
Morando o nama
Kvalitet

Naši proizvodi i usluge su vrhunskog kvaliteta i dostupni po optimalnim cenama. Višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja su preporuka da nam i Vi ukažete poverenje.

Morando o nama
Poverenje

Za Vas smo uvek dostupni. Naše iskustvo i profesionalan tim su garancija da ćemo Vam uvek ponuditi najbolja rešenja za sve Vaše zahteve.

Morando o nama
Odgovornost

Svesni smo da samo odgovorno ponašanje obezbeđuje uzajamno poverenje i poštovanje u odnosu sa klijentima. Baš zbog toga svim preuzetim obavezama pristupamo sa profesionalnom pažnjom i maksimalnom odgovornošću.

Morando o nama
Inovacije

Ulažemo u istraživanje i inovacije, istovremeno maksimizirajući prodaju, proizvode i operacije.